BAGS

GO! sport
GO!
MULTITONE
JOY
SUMMER SHADES
MOTIF bag
COLOR MATCH
REFINED
PETITE
LUMBERJACK
DOWNTOWN
UPTOWN
PARIS
FINE LINE intense
COLOR BLOCK vintage
COLOR BLOCK
COLOR BLOCK mix
SAINT - TROPEZ
Show More
 
GO! sport
BFC45 / h35 l38 d24 / Materiaal: PE + polyester

Let's GO! Deze Handed By Shopper is een favoriet om mee te nemen naar het sporten. GO! Sport biedt voldoende ruimte aan alles wat jij nodig hebt voor je work-out: sportspullen, een handdoek, flesje water, en dan nog is er plek over! Gemakkelijk mee te nemen naar het strand, de sauna of de sportschool. Draag hem over je schouder of in de hand met de polyester hengsels. Met de rits aan de bovenzijde sluit je de tas eenvoudig af, alles netjes uit het zicht! Gemaakt van 70% gerecycled plastic.

Handed By - GO! sport
Handed By - GO! sport
 
GO! 
BFC44 / h35 l38 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

Dat is handig! De GO! is een shopper met een extra pluspunt. Deze tas sluit je namelijk eenvoudig af door aan het touw te trekken aan de bovenzijde! Handig voor het opbergen van een handdoek, portemonnee en fles water tijdens een dagje sauna of strand. De stof aan de bovenkant is gemaakt van polykatoen en heeft een hip design. Gemakkelijk te dragen over de schouder of in de hand met de PU leren hengsels. De tas is gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
MULTITONE
BFC56 / h27 l30 d30 / Materiaal: PE + PU-leer

De Shopper 'Multitone' geeft met zijn mooie mix van kleuren een extra touch aan iedere outfit. Een handig formaatje om mee te nemen naar de stad. Een sterke tas en beschikbaar in verschillende kleuren. Met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic.

Handed By - Multitone
Handed By - Multitone
 
JOY
LBFC43 / h35 l31 d18 / Materiaal: PE + PU-leer

De tas 'Joy' brengt een lach op je gezicht met haar vrolijke kleuren! Een ideaal formaat voor een dag shoppen. De binnentas biedt een mooie opbergplek voor je portemonnee, sleutels en mobiel. Beschikbaar in verschillende vrolijke kleurencombinaties en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

Handed By - JOY
Handed By - JOY
SUMMER SHADES
BP042/ h32 l38 d20 / Materiaal: PP + PU-leer

De 'Summer Shades' bag is een moderne tas met PU leren hengels. Erg praktisch om mee te nemen naar het strand of tijdens een dag winkelen. Stijlvol, maar met een mooi formaat voor lekker veel spullen.  Een mooie aanvulling voor iedere garderobe! Beschikbaar in verschillende elegante kleurencombinaties.

 
MOTIF bag
BP051/ h32 l38 d22 / Materiaal: PP + PU-leer
 

Met de Motif bag wordt de Motif mandencollectie uitgebreid met mooie shoppers! Leuk om mee te nemen naar de markt of een dag naar de stad. Met de zachte PU leren hengsels til je de tas gemakkelijk op en neem je hem mee. Het unieke design van het vlechtwerk maakt deze tas een echte eye-catcher! Gemaakt van 70% gerecycled plastic.

COLOR MATCH
BFC66 / h27 l31 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Color Match' shopper van Handed By is een mooie boodschappentas. De hengsels zijn gemaakt van PU leer en bieden een fijn draagcomfort. Ideaal als strandtas of voor de boodschappen. Met deze hippe tas heb je geen plastic zak meer nodig! Praktisch en gemakkelijk schoon te maken met water. Met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic.

 
 
REFINED
LBFC18 / h31 l34 d17 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Refined' is een moderne tas met een grafisch patroon. Mooi, door het extra verfijnde design! Fijn formaat om mee te nemen naar kantoor, of als boodschappentas. De korte PU leren hengsels zorgen voor een fijn draagcomfort. Beschikbaar in trendy pastelmixen en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
PETITE
BFC72 / h27 l31 d10 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Petite' is een moderne tas met PU leren hengsels. Aan de binnenkant zit een vak bevestigd waar de belangrijke spullen in kunnen worden opgeborgen. Handig om mee te nemen naar kantoor of voor de kleine aankopen in de stad. Een stijlvolle aanwinst in iedere garderobe! Met de hand gemaakt van 70% gerecycled plastic en beschikbaar in verschillende warme kleuren. 

 
LUMBERJACK
BFC30 / h35 l38 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Lumberjack' van Handed By is een stevige tas met een stoere uitstraling. Ideaal tijdens een dag winkelen of weekend weg.  Of steel de show tijdens een zomerse dag aan het strand met deze tas.  Met de zachte PU leren hengsels draag je hem gemakkelijk in de hand of over je schouder. Beschikbaar in verschillende mixen. Een praktische, grote tas die met de hand is gevlochten. Gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

 
UPTOWN
LBFC50 / h20 l31 d6 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Uptown' rugzak van Handed By is een stoere tas met PU leren hengsels die op verschillende manieren gedragen kan worden. Draag hem als schoudertas crossover, of verander de hengsels zodat je hem als rugzak kunt gebruiken. Je maakt er een clutch van als je de hengsels er volledig af haalt. Multifunctioneel! Handig voor het meenemen van belangrijke spullen; je telefoon, portemonnee of sleutels. De pasjes kunnen veilig in het binnen vakje achter de rits opgeborgen worden.  Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
DOWNTOWN
LBFC51 / h36 l27 d13 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Downtown' rugzak van Handed By is een stoere tas met PU leren hengsels. De grafische lijn en het donkere leer geven deze tas een trendy look. Er zit een apart vak bevestigd aan de binnenzijde met rits, handig voor het apart houden van belangrijke spullen. Beschikbaar in verschillende kleuren. Which version would you like to take into town?

Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
PARIS 
BFC19 / h27 l31 b24 / Materiaal: PE 

De 'Paris' shopper van Handed By is een praktische boodschappentas met een handig formaat.  Met deze hand gevlochten shopper heb je geen plastic tas meer nodig. Deze shopper is sterk en biedt genoeg ruimte voor de dagelijkse boodschappen of voor een dagje aan het strand. In veel kleuren beschikbaar en daardoor altijd wel een kleur die bij jouw look past! Gemakkelijk schoon te maken met water. Deze tas wordt met de hand gevlochten en is gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

Handed By - PARIS
Handed By - PARIS
 
FINE LINE intense
LBFC47 / h35 l15 b35 / Materiaal: PE + PU leer

De shopper ‘Intense’ van Handed By is een fijne tas om mee te nemen naar de stad. Door de PU leren hengsels gemakkelijk te dragen in de hand of over je schouder. De grafische lijn geeft hem een moderne uitstraling. Beschikbaar in zachte moderne kleuren combinaties en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

COLOR BLOCK
BFC36 / h27 l31 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Color Block' shopper van Handed By is een praktische en trendy boodschappentas. De hengsels zijn gemaakt van PU-leer en bieden een fijn draagcomfort. Ideaal om mee te nemen naar de markt, het strand of de supermarkt. Met deze mooie, sterke tas heb je geen plastic zak meer nodig. De PU leren hengsels bieden een fijn draagcomfort.  Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% recycled plastic. Stoer, stijlvol en duurzaam! 

 
 
COLOR BLOCK vintage
BFC36L / h27 l31 b24 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper ‘Color Block Vintage’ van Handed By heeft zachte PU lederen hengsels die zorgen voor een comfortabel draagcomfort. Een sterke tas met een fashion look. Handig voor naar kantoor of tijdens het boodschappen doen. Elegant en stijlvol! Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
COLOR BLOCK mix
BFC36 / h27 l31 b24 / Materiaal: PE + PU leer
Handed By - COLOR BLOCK mix
Handed By - COLOR BLOCK mix
 
SAINT-TROPEZ
BFC49 / h36 l43 b24 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper 'Saint-Tropez' van Handed By. Een grote, stevige en duurzame tas om mee te nemen naar het strand, tijdens een weekend weg of naar de sportschool. Na gebruik maak je hem weer eenvoudig schoon. Berg sjaals, wanten en kleden op in deze trendy tas! Zelfs als de shopper zwaar gevuld is, til je hem gemakkelijk op dankzij de comfortabele hengsels. Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2020 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • instagram
  • facebook
  • pinterest
  • linkedin