Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2019 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • pinterest
  • linkedin

BAGS

COLOR MATCH
REFINED
PETITE
BLOSSOM
LUMBERJACK
BALANCE
DOWNTOWN
UPTOWN
PARIS
PARIS mix
FINE LINE intense
FINE LINE essential
FINE LINE elegance
FINE LINE luxury
COLOR BLOCK vintage
COLOR BLOCK
COLOR BLOCK mix
BOTANICAL
SAINT - TROPEZ
ALLURE
GLAMOUR
Show More
COLOR MATCH
BFC66 / h27 l31 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Color Match' shopper van Handed By is een mooie boodschappentas. De hengsels zijn gemaakt van PU leer en bieden een fijn draagcomfort. Ideaal als strandtas of voor de boodschappen. Met deze hippe tas heb je geen plastic zak meer nodig! Praktisch en gemakkelijk schoon te maken met water. Met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic.

 
 
REFINED
LBFC18 / h31 l34 d17 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Refined' is een moderne tas met een grafisch patroon. Mooi, door het extra verfijnde design! Fijn formaat om mee te nemen naar kantoor, of als boodschappentas. De korte PU leren hengsels zorgen voor een fijn draagcomfort.  Beschikbaar in  trendy pastelmixen en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
PETITE
BFC72 / h27 l31 d10 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Petite' is een moderne tas met PU leren hengsels. Aan de binnenkant zit een vak bevestigd waar de belangrijke spullen in kunnen worden opgeborgen. Handig om mee te nemen naar kantoor of voor de kleine aankopen in de stad. Een stijlvolle aanwinst in iedere garderobe! Met de hand gemaakt van 70% gerecycled plastic en beschikbaar in verschillende warme kleuren. 

 
BLOSSOM
BP047 / h30 l34 d17 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Blossom' geeft een vrolijke touch aan jouw zomer! Leuk als strandtas, boodschappentas of te gebruiken als mooie shopper op de markt. Het kleurrijke design geeft de tas een luxe uitstraling. De PU leren hengsels zorgen voor een fijn draagcomfort. 

 
LUMBERJACK
BFC30 / h35 l38 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De shopper 'Lumberjack' van Handed By is een stevige tas met een stoere uitstraling. Ideaal tijdens een dag winkelen of weekend weg.  Of steel de show tijdens een zomerse dag aan het strand met deze tas.  Met de zachte PU leren hengsels draag je hem gemakkelijk in de hand of over je schouder. Beschikbaar in verschillende mixen. Een praktische, grote tas die met de hand is gevlochten. Gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

 
UPTOWN
LBFC50 / h20 l31 d6 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Uptown' rugzak van Handed By is een stoere tas met PU leren hengsels die op verschillende manieren gedragen kan worden. Draag hem als schoudertas crossover, of verander de hengsels zodat je hem als rugzak kunt gebruiken. Je maakt er een clutch van als je de hengsels er volledig af haalt. Multifunctioneel! Handig voor het meenemen van belangrijke spullen; je telefoon, portemonnee of sleutels. De pasjes kunnen veilig in het binnen vakje achter de rits opgeborgen worden.

Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
DOWNTOWN
LBFC51 / h36 l27 d13 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Downtown' rugzak van Handed By is een stoere tas met PU leren hengsels. De grafische lijn en het donkere leer geven deze tas een trendy look. Er zit een apart vak bevestigd aan de binnenzijde met rits, handig voor het apart houden van belangrijke spullen. Beschikbaar in verschillende kleuren. Which version would you like to take into town?

Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
BALANCE 
BSF11 - BSF12 / h32 l29 d11 - h35 l38 d11 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Balance' handtas van Handed By is een trendy, gevlochten tas met een mooi 3D patroon. De PU leren hengsels zorgen voor een comfortabel draagcomfort en geven hem een luxe uitstraling. Beschikbaar in 3 warme aardetinten.

Beschikbaar in twee maten (BSF11: small & BSF12: medium ) en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
PARIS 
BFC19 / h27 l31 b24 / Materiaal: PE 

De 'Paris' shopper van Handed By is een praktische boodschappentas met een handig formaat.  Met deze hand gevlochten shopper heb je geen plastic tas meer nodig. Deze shopper is sterk en biedt genoeg ruimte voor de dagelijkse boodschappen of voor een dagje aan het strand. In veel kleuren beschikbaar en daardoor altijd wel een kleur die bij jouw look past! Gemakkelijk schoon te maken met water. Deze tas wordt met de hand gevlochten en is gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

 
PARIS mix
BFC19 / h27 l31 b24 / Materiaal: PE 
 
FINE LINE intense
LBFC47 / h35 l15 b35 / Materiaal: PE + PU leer

De shopper ‘Intense’ van Handed By is een fijne tas om mee te nemen naar de stad. Door de PU leren

hengsels gemakkelijk te dragen in de hand of over je schouder. De grafische lijn geeft hem een moderne uitstraling. Beschikbaar in zachte moderne kleuren combinaties en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
FINE LINE essential
LBFC19 / h27 l31 b24/ Materiaal: PE

De shopper 'Essential' van Handed By is perfect voor de dagelijkse boodschappen of om mee te nemen naar de stad of het strand! Met deze hand gevlochten shopper heb je geen plastic tas meer nodig. Sterk en functioneel met een trendy look vanwege het stijlvolle grafische patroon. Gemaakt van 70% gerecycled plastic en beschikbaar in 4 verschillende kleurencombinaties. 

 
FINE LINE elegance
LBFC36 / h27 l31 b24 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper 'Elegance' van Handed By heeft zachte PU lederen hengsels die zorgen voor een comfortabel draagcomfort. Een sterke tas met een trendy look vanwege het stijlvolle grafische patroon. Handig voor naar kantoor of tijdens het boodschappen doen. Elegant en stijlvol!  Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

 
FINE LINE luxury
LBFC48 / h33 l39 b25 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper 'Luxury' van Handed By is ideaal voor strandspullen en boodschappen. Zelfs als de shopper zwaar gevuld is, til je hem gemakkelijk op dankzij de sterke en comfortabele PU lederen hengsels. Draag hem in de hand, of stijlvol over je schouder. Steel de show met deze unieke tas! Hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic. 

COLOR BLOCK
BFC36 / h27 l31 d24 / Materiaal: PE + PU-leer

De 'Color Block' shopper van Handed By is een praktische en trendy boodschappentas. De hengsels zijn gemaakt van PU-leer en bieden een fijn draagcomfort. Ideaal om mee te nemen naar de markt, het strand of de supermarkt. Met deze mooie, sterke tas heb je geen plastic zak meer nodig. De PU leren hengsels bieden een fijn draagcomfort.  Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% recycled plastic. Stoer, stijlvol en duurzaam! 

 
COLOR BLOCK vintage
BFC36L / h27 l31 b24 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper ‘Color Block Vintage’ van Handed By heeft zachte PU lederen hengsels die zorgen voor een comfortabel draagcomfort. Een sterke tas met een fashion look. Handig voor naar kantoor of tijdens het boodschappen doen. Elegant en stijlvol! Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

COLOR BLOCK mix
 
BFC36 / h27 l31 b24/ Materiaal: PE + PU leer
 
BOTANICAL
BL007 / h30 l31 b25 / Materiaal: PP + bamboe

De Shopper ‘Botanical Bag’ is de perfecte zomerse accessoire. De tas is gemaakt van een mix aan kleuren en afgewerkt met een hengsel van bamboe. Een lichte shopper om te dragen en daarnaast ook erg sterk in gebruik. Ideaal om mee te nemen naar het strand of tijdens een dag winkelen. Beschikbaar in drie zomerse kleuren.

 
SAINT-TROPEZ
BFC49 / h36 l43 b24 / Materiaal: PE + PU leer

Shopper 'Saint-Tropez' van Handed By. Een grote, stevige en duurzame tas om mee te nemen naar het strand, tijdens een weekend weg of naar de sportschool. Na gebruik maak je hem weer eenvoudig schoon. Berg sjaals, wanten en kleden op in deze trendy tas! Zelfs als de shopper zwaar gevuld is, til je hem gemakkelijk op dankzij de comfortabele hengsels. Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 
ALLURE
BP040 / h32 l20 b38 / Materiaal: PP + PU leer

De shopper ‘Allure’ van Handed By is een moderne tas met PU leren hengels. Erg praktisch om mee te nemen naar het strand of tijdens een dag winkelen. De tas heeft een grafisch patroon in gemakkelijk te combineren kleuren. In deze grote tas passen lekker veel spullen. Met de hengels draag je hem gemakkelijk om je schouders. Een stijlvolle aanvulling voor iedere garderobe! Beschikbaar in verschillende elegante kleurencombinaties.

 
GLAMOUR
BP041 / h32 l20 b38 / Materiaal: PP + PU leer

De Shopper ‘Glamour’ van Handed By is een stoere tas met een grafisch patroon. Handig bij het boodschappen doen of om mee te nemen naar het strand. Door de korte hengsels til je de tas gemakkelijk op. Met behulp van de knoop sluit je de tas eenvoudig af, zodat alle spullen netjes uit het zicht en veilig opgeborgen zijn. Na gebruik is deze duurzame tas weer makkelijk schoon te maken. Praktisch en stijlvol!