BAMBOOLASTIC

The world of Bamboolastic
Bamboe is de meest milieu vriendelijke houtsoort die er is. Het wordt bij de oogst gekapt, maar behoudt zijn wortels  waardoor de bamboe altijd opnieuw groeit. Bossen blijven hierdoor bestaan. Daarnaast levert bamboe per hectare 30% meer zuurstof op dan hout. Bamboe is licht, sterk en onderhoudsvrij. Uiteindelijk een ontzettend goede basis voor deze collectie!

Wij gebruiken originele oosterse vlechttechnieken en combineren dit met het moderne westerse design. Zo ook bij de BAMBOOLASTIC serie. Bekijk zelf hoe mooi de natuurlijke structuur en kleur van bamboe zich laat combineren met de mozaïek patronen van het packing strap. Plaats er een mooie plant in en fleur direct je interieur op. Deze manden zijn gemaakt van bamboe en 70% gerecycled plastic.

 

BAMBOO MINI round
BAMBOO MINI extra small
BAMBOO MINI small
BAMBOO MINI medium
Show More
 
BAMBOO MINI round 
BL011 / small, medium, large / Materiaal: bamboe + PE (70% recycled plastic)

De Handed By BAMBOO mini round is een handige opbergmand met een natuurlijke uitstraling. De mand is gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal bamboe en is een echte sfeermaker in het interieur. Het grafische patroon bestaat uit 70% gerecycled plastic. Met de ronde deksel sluit je de mand eenvoudig af en zijn je spullen netjes uit het zicht opgeborgen. Handig en mooi! Beschikbaar in 3 maten.

 
BAMBOO MINI extra small
BL004 / h10 l15 b15 / Materiaal: PE (70% gerecycled plastic)+ bamboe

De Handed By 'Bamboo mini' zijn mooie met de hand gevlochten opbergmanden. Het grafische patroon, gemaakt van 70% gerecyled plastic, geeft deze bamboe manden een luxe uitstraling. Gebruik ze in de keuken voor het decoratief opbergen van bijvoorbeeld olijfolie en kruidenpotjes, of in het toilet voor gastendoekjes. Het kleinste formaat is daarnaast ook geschikt  als verzamelplek voor sierraden, nagellakpotjes of make-up. Beschikbaar in drie maten (XS/S/M) en vier verschillende kleuren.

 
BAMBOO MINI small
BL005 / h10 l15 b24 / Materiaal: bamboe + PE (70% gerecycled plastic)
 
BAMBOO MINI medium
BL006 / h15 l18 b18 / Materiaal: bamboe + PE (70% gerecycled plastic)

Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2020 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • instagram
  • facebook
  • pinterest
  • linkedin