BASKETS ESSENTIALS

De gevlochten Handed By manden zijn handgemaakt, oersterk, licht van gewicht en goed afneembaar. Altijd wel een ideale mand voor iedere ruimte in huis. Praktisch, en tegelijkertijd ook nog eens erg decoratief. De wasmand kan net zo goed dienst doen als fietsmand of speelgoedmand. Beschikbaar in verschillende kleuren en soorten. Leuk om te combineren en als set te gebruiken, maar ook mooi als alleenstaande opberger. Waarvoor gebruik jij hem?


Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar onze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.  Deze manden zijn gemaakt van polypropeen.

CECINA
VOLTERRA
GRADO
PALERMO
BARI
SARDINIA
LUZZI
UDINE
PISA XS
PISA S
MILAN XS
MILAN S
MILAN M
TRAPANI
BIBBONA
VERONA
SIENA
ANCONA
MODICA
VENICE
SICILIA
Show More
 
CECINA
B091 / h12 l11 b11

De opbergmand Cecina is klein, rond en eenvoudig in gebruik. Handig voor het opbergen van bijvoorbeeld pennen of stiften. Interieurtip: zet een kleine plant/cactus in de mand en combineer hem met andere planten! 

 
VOLTERRA
B034 / h9 l24 b14

De opbergmand Volterra bestaat uit 3 losse manden en is ideaal voor het opbergen van kleine, losliggende spullen. Een praktische set voor iedere ruimte in huis. Make up, pennen, visitekaartjes, sleutels of sieraden: alle kleine spullen kunnen in deze drie manden overzichtelijk worden gesorteerd. Beschikbaar in verschillende kleuren. Woonidee: kleine cactussen doen het ook erg goed in de twee kleine manden van deze set!

 
GRADO
B095 / h14 l14 b14

De opbergmand Grado is klein en handig in gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld de kleine spullen op het toilet, of voor de tekenspullen in de kinderkamer. Op zoek naar een mand met hetzelfde formaat, maar dan met deksel? Bekijk dan mand Palermo uit de Basket Essentials. Ook leuk om te combineren!

 
PALERMO
B107 / h15 b15 d15 

De opbergmand Palermo van Handed By is een praktische, kleine opberger voor bijvoorbeeld in de babykamer of badkamer. Ideaal voor op de commode, of voor bijvoorbeeld de kleine spullen in het toilet. Door de deksel zijn alle spullen gesorteerd, uit het zicht, en toch binnen handbereik. Kies de juiste kleur en vrolijk er gelijk je interieur mee op! Op zoek naar hetzelfde formaat, maar dan zonder deksel? Bekijk dan Grado uit de Basket Essentials collectie van Handed By.

 
BARI
B011 / h10 l24 b16

De handgevlochten mand Bari is voorzien van twee vakken, ideaal voor het opbergen van kleine spullen. De opbergmand is vochtbestendig en perfect te gebruiken in de badkamer voor toiletartikelen. Ook leuk als luiermand in de babykamer of in de keuken als bestek- of kruidenmand. Beschikbaar in verschillende kleuren. Combineer hem met andere kleurrijke manden van Handed By en zorg voor een opvallend en vrolijk effect in je interieur. 

 
SARDINIA
B014 / h10 l24 b16

Met opbergmand Sardinia van Handed By orden en sorteer je netjes je spullen. Een vochtbestendige mand die gebruikt kan worden in de badkamer of keuken. Berg er je favoriete toiletartikelen in op, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. In de keuken is het een ideale opbergplek voor je kruidenpotten. 

 
LUZZI
B110 / h9 l25 b15

De opbergmand Luzzi van Handed By maakt van een tissue doos uit de supermarkt een stijlvolle aanwinst. Praktisch, en tegelijkertijd een kleurrijke toevoeging aan jouw interieur. Plaats de tissue doos in zijn geheel in de mand, zodat je de tissues eenvoudig kunt pakken uit de opening aan de bovenkant. Leuk voor in de badkamer, keuken of woonkamer. Vanaf nu altijd je tissues op een leuke manier bij de hand, handig!

 
UDINE
B017 / h10 l24 b18

Opbergmand Udine is fijn in gebruik, stijlvol en heeft een deksel. Handig om pennen, tekenspullen, bestek of andere losliggende spullen in de keuken bij elkaar te houden. Daarnaast heeft hij ideale afmetingen om in een la te gebruiken. Fijn, want lademanden zijn in een druk huishouden onmisbaar! Gooi er sleutels in of bewaar hier je cadeaubonnen. Alles binnen handbereik en toch netjes en veilig opgeruimd! 

 
PISA XS
B018..01 / h14 l19 b19

De opbergmand Pisa maat XS zorgt ervoor dat rommel in huis verleden tijd is. Doordat de mand is voorzien van een deksel, zijn je spullen netjes uit het zicht en toch binnen handbereik. Gebruik hem bijvoorbeeld in de badkamer om toiletspullen op te bergen of op de commode voor crèmes en zeep. Sluit de mand extra goed af door de lus om de 'knop' te bevestigen. Opbergmand Pisa is beschikbaar in 2 verschillende maten en veel verschillende kleuren.

 
 
MILAN XS
B016..01  / h11 l20 b20

De opbergmand Milan maat XS is vochtbestendig en daarom goed te gebruiken in de keuken, kinderkamer of badkamer. Mooi als decoratieve mand voor gastendoekjes of kruidenpotten. Beschikbaar in 3 maten (XS, S, M) en heel wat verschillende kleuren. Deze opbergmand biedt altijd wel een praktische oplossing. Ook erg leuk: Vul hem met verschillende kleine planten, dat zorgt voor een trendy en botanisch effect!

 
 
TRAPANI
 
B093 / h7 b34 d24 

De opbergmand Trapani van Handed By is een praktische en mooie opberger voor op het bureau. Ideaal in de werkkamer of op kantoor voor het papierwerk. Met de open handgrepen aan de zijkant kan je hem gemakkelijk oppakken en verplaatsen. Tip: leg er een paar leuke woontijdschriften in en zet de mand op een mooie plek in de woonkamer. Beschikbaar in verschillende kleuren, dus altijd wel een kleur die bij het interieur past!

 
BIBBONA
B113 / h14 l31 b23

De opbergmand Bibbona maakt opruimen wel erg leuk. Door de handgrepen aan de zijkant is de mand gemakkelijk te verplaatsen en op te pakken. Ideaal voor bijvoorbeeld haardhout, tijdschriften, fleece dekens of schoenen. Ook een handige opbergplek voor speelgoed en tekenspullen in de kinderkamer. Niet alleen functioneel, maar ook decoratief!

 
VERONA
B112 / h18 l41 b30

De opbergmand Verona maakt opruimen wel erg leuk en gemakkelijk! Deze opbergmand is door het gehele huis te gebruiken voor tijdschriften, fleece dekens, haardhout en speelgoed. Door de handgrepen aan de zijkant is hij gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen. Cadeautip: vul de Verona mand met verschillende cadeaus en gebruik het als geschenkmand!

 
SIENA
B103 / h26 l43 b33

De opbergmand Siena maakt opruimen wel erg leuk en gemakkelijk! Combineer verschillende kleuren en gebruik hem om je schoenen te sorteren. Door de handgrepen is hij gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen. Ook mooi in de woonkamer als opberger voor fleece dekens of tijdschriften. De spullen in deze mand mogen gezien worden! Tip: Kies jouw favoriete kleur en gebruik hem voor op je fiets als fietsmand!

 
ANCONA
B203 / h26 l43 b33

De opbergmand Ancona van Handed By is een praktische, kleurrijke en stijlvolle opberger. Ideaal als lectuur-, speelgoed- of kledingmand. De handvatten en deksel geven net wat extra luxe. Ook leuk: plaats de mand voorop je fiets en gebruik hem als fietsmand. Handig voor je zware boodschappentas!

MODICA
B028 / h30 l30 b30 

De opbergmand Modica van Handed By is voorzien van een deksel om alle spullen uit het zicht op te bergen. Ideaal voor de knuffels en het speelgoed in de babykamer of voor de spullen op het toilet. Past daarnaast ook perfect in de welbekende vakkenkast!  Zo is je huis in een handomdraai hip opgeruimd. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan zonder deksel? Bekijk dan Sicilia uit de Basket Essentials collectie van Handed By.

 
 
VENICE
B003 / h52 l33 b33

De opbergmand Venice van Handed By is eindeloos te gebruiken in elke ruimte van het huis. Gebruik hem als opberger in de hal voor je paraplu's, handschoenen en sjaals. Door de deksel zijn alle spullen direct uit het zicht. De mand is vochtbestendig, dus kan ook perfect als wasmand in de badkamer worden gebruikt. Woon tip: Gebruik twee verschillende kleuren naast elkaar om de donkere was van de witte was te scheiden!

 
SICILIA
B024 / h30 l30 b30

De opbergmand Sicilië is ideaal om speelgoed, tijdschriften, schoenen of andere losliggende spullen bij elkaar te houden. Ideaal als opbergmand voor in de welbekende vakkenkast. Met de handgrepen aan de zijkant kan je hem gemakkelijk oppakken en verplaatsen.

Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2020 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • instagram
  • facebook
  • pinterest
  • linkedin