BASKETS TREND

FIT tiny
FIT small
FIT long
FIT medium
FIT medium high
FIT big
WONDER round
TERRAZZO
TERRAZZO cover
MOTIF
MOTIF handles
HALO high
HALO
DIMENSIONAL oval
DIMENSIONAL oval handles
DIMENSIONAL xs & s
DIMENSIONAL feet
DIMENSIONAL handles
DIMENSIONAL tray
UP low
UP mid
UP high
ALBI
LIMOGES
TOULON
METZ
BREST
LYON
DIJON
NANCY
Show More
FIT collection

De FIT collectie van Handed By bestaat uit verschillende manden met een praktisch formaat. Handig en erg mooi om met elkaar te combineren. Het fijne strap en mooie vlechtpatroon zorgt voor een verfijnde uitstraling en een unieke mand. Met de hand gevlochten van 50% gerecycled plastic. Ontworpen voor gebruik in de badkamer, keuken, werkkamer of woonkamer. Een mooie oplossing bij het organiseren van je lades! It fits us all!

 
FIT tiny

BE060 / h7 l12 b12 / Materiaal: PP 

Gebruik de opbergmand FIT tiny voor de kleine spullen op het bureau of in de keuken. Perfect voor bijvoorbeeld de sleutels in de hal, het zeep op het aanrecht of de melkcupjes in de lade. Met de hand gevlochten van 50% gerecycled plastic. Woontip: De FIT tiny is net zo breed als de FIT small, en past drie keer naast de FIT long. Ideaal dus om met elkaar te combineren! 

FIT small

BE061 / h7 l18 b12 / Materiaal: PP 

De opbergmand FIT small heeft een praktisch formaat voor elke ruimte in huis. Op het aanrecht gevuld met walnoten of fruit, of bijvoorbeeld voor de notitieblokjes op het bureau. Met de hand gevlochten van 50% gerecycled plastic. Woontip: de FIT small past precies twee keer naast de FIT long. Ideaal dus om met elkaar te combineren!

 
FIT long

BE063 / h7 l36 b12 / Materiaal: PP 

De opbergmand FIT long van Handed By doet zijn naam eer aan. Een lang en smal formaat, zodat ook de meest onhandige hoekjes perfect benut kunnen worden. Handig op het bureau voor bijvoorbeeld je liniaal, pennen of nietmachine en plakverband.
Gemaakt van 50% gerecycled plastic. Woontip: de opbergmand FIT long heeft dezelfde lengte als de opbergmand FIT big uit dezelfde collectie van Handed By. Mooi en praktisch om naast elkaar te gebruiken in een lade! 

 
FIT medium

BE062 / h7 l24 b18 / Materiaal: PP 

De opbergmand FIT medium is praktisch gezien overal te gebruiken. Voor de olijf- en zeepflessen op het aanrecht, of bijvoorbeeld als opbergplek voor de pennen en stiften op je bureau. Ook erg mooi als hij gevuld wordt met opgerolde gastendoekjes in het toilet. Met de hand gemaakt van 50% gerecycled plastic. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan iets hoger? Bekijk dan de FIT medium high! 

 
FIT medium high

BE064 / h10 l27 b18 / Materiaal: PP 

De FIT medium high is praktisch gezien overal te gebruiken. Voor de olijf- en zeepflessen op het aanrecht, of bijvoorbeeld als opbergplek voor de pennen en stiften op je bureau. Met de hand gemaakt van 50% gerecycled plastic. Samen met de FIT big is dit de enige mand uit de FIT collectie die iets hoger is. Handig dus als je de spullen iets meer uit het zicht wilt hebben. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan iets lager? Bekijk dan de FIT medium! 

 
FIT big

BE065 / h10 l36 b24 / Materiaal: PP 

De grootste mand van de FIT collectie van Handed By biedt ruimte voor de wat grotere spullen. Denk bijvoorbeeld aan de enveloppen of notitieblokken op het bureau. Handig en decoratief om er opgerolde placemats in op te bergen in de keuken. Met de hand gemaakt van 50% gerecycled plastic. De FIT big heeft dezelfde lengte als de FIT long, mooi dus om naast elkaar te combineren! 

 
 
WONDER round

BE050..01 - Extra Small h7 ø17 / BE050..02 - Small h8 ø21 / BE050..03 Medium h11 ø26 / Materiaal: PP 

De collectie Wonder van Handed By bestaat uit 3 kleine, trendy manden met deksel. Ideaal in de hal voor bijvoorbeeld het opbergen van sleutels en pasjes. Ook erg mooi in de badkamer voor sieraden, watjes of make-up. Door de bamboe deksel zijn al je spullen netjes uit het zicht. Gemaakt van 70% gerecycled plastic.

Handed By - WONDER
Handed By - WONDER

De zeshoekige manden van de Terrazzo collectie maken direct indruk. Niet alleen door de vorm, maar ook door het mooie terrazzo patroon! Kies jouw favoriet, of combineer verschillende manden uit de Terrazzo collectie voor een unieke sfeer in huis! Alle manden uit de Terrazzo collectie worden met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic.

XS: Gebruik de kleine mand (XS) van de Terrazzo collectie voor het opbergen van de losse, kleine spullen in huis. Handig op het bureau voor pennen en andere kantoorartikelen, of in de hal als verzamelplek voor sleutels. 
S: Gebruik de opbergmand Terrazzo (S) als eyecatcher door het te vullen met spullen die gezien mogen worden. Erg leuk op het aanrecht met wat mooi keukengerei! Of vul het met een leuke plant en zet het op een prominente plek  in de woonkamer. 
M: De opbergmand Terrazzo (M) is in elke ruimte van het huis te gebruiken. Op een tafeltje in de woonkamer met wat losliggende spullen erin, of decoratief gevuld met gastendoekjes voor in het toilet.

TERRAZZO round 

BD025..01 - Extra Small h8 ø20 / BD025..02 - Small h15 ø20 / BD025..03 Medium h12 ø29 / Materiaal: PP 

 
TERRAZZO cover 

BD026..03 - Medium h20 ø28 / BD026..04 - Large h28 ø37 / BD026..05 Extra Large h37 ø46 / Materiaal: PP 

 

M: Opbergmand Terrazzo (M) met deksel biedt een ideale opbergplek in het toilet voor wc rollen en andere toiletartikelen. Door de deksel zijn alle spullen netjes uit het zicht. Ook erg mooi in een kinder- of woonkamer voor het opbergen van speelgoed of tekenspullen!

 

L: Deze grote opbergmand Terrazzo (L) met deksel biedt een ideale opbergplek voor fleecedekens, kussens, speelgoed of tijdschriften. Door de deksel zijn alle spullen netjes uit het zicht.
 

XL: Deze grote Terrazzo mand (XL) met deksel biedt een mooie opbergplek voor elke ruimte in huis! Als wasmand in de badkamer of als opbergmand voor knuffels, speelgoed en fleecedekens in de woonkamer.
 

 
MOTIF 

BP060..01 - extra small h8 l16 b14 / BP060..02 - small h13 l16 b14 / BP061 - medium h16 l19 b17 / Materiaal: PP 

Motif is een mand die eenvoudig te gebruiken is in de keuken, hal of in het toilet. Handig voor het brood op de eettafel, de kruiden in de keuken of als opbergmand in het toilet. Waan jezelf in een Mediterrane sfeer met het mooie patroon van de Motif collectie! Beschikbaar in kleine en grote formaten en met en zonder handgrepen. Met de hand gevlochten van 70% gerecycled plastic en gemakkelijk schoon te maken met water.

 
MOTIF handles

BP062 - small h11 l24 b21 / BP063 - medium h16 l29 b21 / BP064 - large h11 l37 b29 / Materiaal: PP 

De mand Motif Handles is een mediterrane eye-catcher in huis. Geïnspireerd door de Portugese tegels is deze mooie, unieke Handed By collectie ontstaan. Maat S en M bieden een mooi formaat voor het opbergen van olijfflessen en andere benodigdheden in de keuken. Maat L is een mooi formaat voor het opbergen van tijdschriften, documenten of andere kantoorartikelen in huis. Deze Motif mand beschikt over handgrepen waarmee je hem eenvoudig kunt verplaatsen van keuken naar eettafel. Handig voor bijvoorbeeld het opbergen van beleg of zoetigheid! Met de hand gevlochten en gemaakt van 70% gerecycled plastic.

 

De Halo high is een met de hand gevlochten bijzettafel van Handed By. Multifunctioneel in het gebruik, want onder het houten plateau bevindt zich ook nog eens een fijne opbergplek! Afstandsbediening, speelgoed of plaids: alles uit het zicht opgeborgen. Zet de Halo high op een prominente plek in de woonkamer, of als decoratieve bijzettafel naast de bank. De Halo high wordt met de hand gevlochten door vlechters in Vietnam, met deze mand is een vlechter gemiddeld wel 1 dag bezig! Gemaakt van 70% recycled plastic en beschikbaar in verschillende kleuren.

 
HALO

De Halo is een met de hand gevlochten bijzettafel. Een opberger, bijzettafel en poef in één. Multifunctioneel! Onder het houten plateau is een opbergplek te vinden waar met gemak speelgoed, afstandsbedieningen of pennen in opgeruimd kunnen worden. Heb je onverwachts veel mensen over de vloer en stoelen te weinig? Gebruik hem als een extra zitplaats! Met de hand gemaakt van 70% gerecycled plastic en beschikbaar in verschillende kleuren.

FT001 /  h40 l56 b56 / Materiaal: PP + acacia hout

 

Gebruik de manden uit de 'Dimensional' collectie voor het kleine speelgoed en de knutselspullen in de woon- of kinderkamer. Ook erg mooi als eye-catcher op het aanrecht voor het keukengerei. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan een maat groter? Deze mand is er in verschillende maten en soorten!

 
DIMENSIONAL oval handles

BD006..03 - medium h16 l28 b16 / Materiaal: PP

Gebruik de manden uit de 'Dimensional' collectie voor het kleine speelgoed en de knutselspullen in de woon- of kinderkamer. Ook erg mooi als eye-catcher op het aanrecht voor het keukengerei. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan een maat groter? Deze mand is er in verschillende maten en soorten!

 
DIMENSIONAL XS & S
BD001..01 - Extra small h16 ø19 / BD001..02 - Small h20 ø29 / Materiaal: PP

Gebruik de manden uit de 'Dimensional' collectie voor het kleine speelgoed en de knutselspullen in de woon- of kinderkamer. Ook erg mooi als eye-catcher op het aanrecht voor het keukengerei. Op zoek naar dezelfde mand, maar dan een maat groter? Deze mand is er in verschillende maten en soorten!

 
DIMENSIONAL feet small
BD002..02 / h20 ø29 / Materiaal: PP + kaneel hout

Als geschenkmand, plantenmand of als opbergmand voor knuffels en speelgoed. Dit model (S) van de 'Dimensional' collectie is ideaal voor in iedere woon- of kinderkamer! De poten zorgen ervoor dat de mand net wat meer in de spotlights staat. Trendy en functioneel! 'Dimensional Small' is ook beschikbaar in een versie zonder poten of met rattan handgrepen.

 
DIMENSIONAL Handles 
BD003..02 - Small h20 ø29 / BD003..03 - Medium h30 ø30 /
BD003..04 - Large h40 ø40 / BD003..05 - Extra Large h18 ø45 / 
Materiaal PP

Small

Als geschenkmand, plantenmand of als opbergmand voor speelgoed en knuffels. Deze versie (S) van de 'Dimensional' collectie is ideaal te gebruiken in iedere woon- of kinderkamer! Trendy en functioneel. 'Dimensional Small' is ook beschikbaar in een versie zonder handgrepen of op poten.

Medium

Als mooie papiermand of prullenmand op kantoor of als wasmand in de badkamer. Deze 'Dimensional' opbergmand is eindeloos te gebruiken in iedere ruimte in huis. Gemakkelijk te verplaatsen met de rattan handgrepen aan de bovenzijde. 

Large

Gebruik de grote mand uit de 'Dimensional' collectie van Handed By als wasmand in de badkamer of in de hal voor het opbergen van sjaals en handschoenen. 

Extra Large

Gebruik de grootste mand (XL) uit de Dimensional collectie van Handed By in de hal of woonkamer voor het opbergen van fleecedekens, sjaals en handschoenen. Of vul de mand met een grote plant en pronk ermee op een mooie plek in huis!

 
DIMENSIONAL Tray large
BD004..03 / h8 ø37 / totale hoogte17 / Materiaal: PP + kaneel hout 

De 'Dimensional' Tray van Handed By voelt zich op elke keukentafel en in elke woonkamer thuis. Zet de mand op een mooie plek en pronk ermee door hem te vullen met tijdschriften of fruit. Woonidee: Zet er verschillende kleine planten of cactussen in en creëer zo een botanische sfeer in huis. 

 
UP low
BUP001 / h16 ø34 totale hoogte 26cm / Materiaal: PP + kaneel hout

De plantenstandaard van de Up collectie van Handed By zet je planten net wat meer in de spotlights. De handgevlochten mand is bevestigd aan 3 schuine, houten pootjes. Combineer de drie maten en verschillende kleuren van de Up collectie voor een stoere, botanische sfeer! Zet er een grote cactus of plant in en pronk ermee op een mooie plek in de woonkamer of keuken.   

 
UP mid
BUP002 / h24 ø34 totale hoogte 39cm / Materiaal: PP + kaneel hout

.

 
 
ALBI
BP002 / h12 l21 b21 / Materiaal: PP

De opbergmand Albi van Handed By past in iedere inrichting thuis. Een ideale mand in de hal voor de losliggende pasjes, pennen en sleutels. Ook handig voor alle flesjes en tubes in de kinderkamer. De mand heeft een mooi grafisch patroon en is daardoor een decoratieve en tegelijkertijd praktische opberger. Handig! Ook beschikbaar in een maat groter (mand Limoges).

 
LIMOGES
BP003 / h14 l26 b26 / Materiaal: PP

De opbergmand Limoges heeft een mooi grafisch patroon. Het is de ideale mand voor het opbergen van kleine spullen in de keuken, babykamer, woonkamer of hal. Een decoratieve en tegelijkertijd praktische opberger voor bijvoorbeeld sleutels, zeep, of sokken. Handig! Op zoek naar dezelfde mand, maar dan iets kleiner? Bekijk opbergmand Albi! Beiden verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. 

 
TOULON
BP013 / h25 l40 b30 / Materiaal: PP

De opbergmand Toulon van Handed By is de ideale opbergmand die gezien mag worden. De mand heeft een deksel waardoor je je spullen uit het zicht kunt opbergen. Ideaal voor in de woonkamer, maar ook zeker in de baby- of slaapkamer. Bewaar in deze opbergmand je tijdschriften, fleecedekens of speelgoed. Praktisch voor iedere ruimte in huis!

 
METZ
BP006 / h28 Ø48 / Materiaal: PP

De opbergmand of wasmand Metz is voorzien van stevige handgrepen waar je hem gemakkelijk mee verplaatst. Door de ruime inhoud kan je er veel spullen in kwijt. Het patroon aan de buitenkant geeft hem een moderne uitstraling. Gebruik de mand als opberger voor fleecedekens, mutsen, wanten, tijdschriften of het speelgoed van je kinderen. Ideaal voor in de hal, woonkamer of babykamer. Een decoratieve en multifunctionele aanwinst!

1/1