Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2020 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • pinterest
  • linkedin
Mevrouw Lan

Mevrouw Lan is een 48 jarige moeder van een zoon en dochter. Ze is een van de handwerksters die met veel plezier tassen vlecht voor Handed By. Het geld dat mevrouw Lan verdient, gebruikt ze om de school van haar kinderen te betalen. Haar kinderen hebben maar één droom: een leuke en goed betaalde baan vinden, zodat zij hun moeder in de toekomst kunnen ondersteunen. Mevrouw Lan woont in een huis vlakbij zee, waar zij zorgt voor haar man en kinderen. Ze combineert het vlechten graag met het werk op de rijstvelden. In haar vrije tijd is ze vooral te vinden in haar groentetuin. Daar teelt ze komkommer, radijs en mais.

Mevrouw Sahn

Mevrouw Sahn is een van de ongeveer 300 Aziatische collega’s die manden en tassen vlechten voor Handed By. Ze is 56 jaar en moeder van 3 kinderen, alle kinderen zijn ondertussen gelukkig getrouwd. Samen met haar oudste zoon woont ze in Noord-Vietnam in een huis vlakbij zee. Als mevrouw Sahn klaar is met het werk op de rijstvelden, vlecht ze manden en tassen voor Handed By. Dit doet ze het liefst op haar veranda voor het huis. In haar vrije tijd verbouwt ze pepers en kool. Het extra inkomen dat ze met het vlechten verdient, besteedt ze aan cadeaus voor haar kinderen en kleinkinderen.

Mevrouw Qu

Mevrouw Qu is een van de handwerksters die tassen vlecht voor Handed By. Zoals je kunt zien op de foto, vlecht ze de Paris shopper. Mevrouw Qu doet dit werk al meer dan 10 jaar voor Handed By. Ze is trots op haar werk, en wij zijn trots op haar! Het extra geld dat ze verdient met het vlechten van tassen is een aanvulling op het inkomen van haar familie. Ze gebruikt het om cadeaus te kopen voor haar familie en toekomstige kleinkind. Mevrouw Qu kan niet wachten om haar eerste kleinkind te verwelkomen. Naast het vlechten werkt ze op de boerderij of doet ze het huishouden.   

Mevrouw Wang

Mevrouw Wang is een van de loyale handwerksters die al meer dan 10 jaar manden vlecht voor Handed By. Haar zoon en zijn familie wonen bij haar in de buurt. Na het werk haalt ze haar kleinzoon op van school en kookt ze voor de hele familie. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met haar groentetuin en doet ze het huishouden. Met het geld dat mevrouw Wang verdient, koopt ze kleding voor zichzelf en haalt ze lekker eten op de markt. Zo nu en dan stopt ze haar kleinzoon wat geld toe zodat hij iets leuks kan kopen voor zichzelf. Mevrouw Wang is trots op haar familie en ziet graag dat ze allemaal een gezond en gelukkig leven leiden. Kwaliteitswerk leveren staat hoog in haar vaandel, dit maakt haar en Handed By tot een goed team.

Mevrouw Bu

Mrs. Bu is één van de loyale handwerksters uit China. Samen met haar man zijn ze verantwoordelijk voor de handwerkers in het gebied waar zij wonen. Hun huis is een centrale plek waar de handwerkers samen komen om tassen te vlechten voor Handed By. Voor Mr. & Mrs. Bu is het vlechten van tassen hun enige vaste inkomen. Ze gebruiken het om van te leven maar ook om cadeautjes te kopen voor hun kleinkinderen.

Mevrouw Wu

Mrs. Wu is één van de handwerksters die al jaren tassen vlecht voor Handed By. Als het werk op de boerderij is gedaan, helpt ze haar zus met het vlechten van tassen. Ze werkt met veel plezier op de centrale plek in het dorp waar ze tijdens het vlechten kan kletsen en lachen. Mrs. Wu gebruikt een deel van haar inkomen om haar kleinkinderen te kunnen bezoeken. Kwaliteitswerk leveren staat hoog in haar vaandel, dit maakt haar en Handed By tot een goed team.

Mevrouw Nguyen Thi Hang

Mrs. Nguyen Thi Hang heeft drie  dochters. Haar oudste dochter studeert in Ho Chi Minh. Haar jongste twee gaan naar een school in de buurt. Mevouw Thi Hang vlecht vanuit huis ongeveer 30 uur per week manden en tassen voor Handed By. Soms wordt ze daarbij geholpen door haar man.

 

Daarnaast verzorgt zij haar kinderen en helpt zij haar man met de koeien op de boerderij waar ze wonen. De extra inkomsten die zij door het vlechten van manden verdient, geeft zij uit aan de studie voor haar oudste dochter en het schoolgeld van de jongste twee. Doordat wij zorgen voor genoeg vlechtwerk, krijgt mevrouw Thi Hang een vast inkomen met het vlechten.

Mevrouw Hoang

Mrs. Hoang is een van de ongeveer 300 handwerkers die manden en tassen maken voor Handed By. Zij woont op een boerderij in de Mekong Delta samen met haar familie. Als het werk op het land gedaan is gaat ze manden vlechten. Dit doet ze thuis, buiten op de veranda van het huis. Langs haar huis loopt een riviertje waar bootjes met fruit en kokosnoten voorbijvaren. Haar huis is eenvoudig ingericht maar ze heeft wel een televisie, dus tijdens het vlechten kijkt ze ook wel eens naar een programma op de tv. De extra inkomsten kan mevrouw Hoang goed gebruiken om haar gezin te ondersteunen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Mevrouw Yueqin Lee

Mrs. Yueqin Lee is een van de ongeveer 300 vlechters die tassen vlecht voor Handed By. Ze woont in een boerendorp in het oosten van China. Aan haar kleine huisje grenst een patio met een prachtige granaatappelboom. Mrs. Yueqin Lee verzorgt haar boom met liefde, waardoor er ieder jaar weer mooie vruchten aan hangen.  Ze is 75 jaar  en heeft 2 zonen die beiden getrouwd zijn en in de grote stad zijn gaan wonen. Mrs. Yueqin  Lee heeft geen eigen grond meer, maar verdient graag zelf geld om in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Ze is trots op haar werk, en wij zijn trots op haar!  

 
Mevrouw Shuqin Lee

Mrs. Shuqin Lee is 65 jaar, moeder van 2 kinderen en woont in een klein dorpje op het platteland. Haar kinderen wonen niet meer thuis, maar zijn vertrokken naar de grote stad. Mrs. Shuqin Lee’s dochter is gelukkig getrouwd, haar zoon is nog vrijgezel en woonachtig in Beijing. Ze hoopt dat ook hij snel zal gaan trouwen. Mrs. Shuqin Lee is blij dat er meer dorpsgenoten voor Handed By vlechten. Op deze manier blijft zij onder de mensen en zijn er zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan. Kwaliteitswerk staat hoog in het vaandel bij Mrs. Shuqin Lee, dit maakt haar en Handed By een goed team.

 
Mevrouw Len

Mrs. Len is een van de vele handwerkers  die met veel plezier manden en tassen vlecht voor Handed By. Zij is 52 jaar oud en heeft een dochter die al gelukkig getrouwd is. Haar dochter was 3 toen haar man overleed, dit heeft ervoor gezorgd dat haar dochter en zij een erg hechte band hebben. Mrs. Len koos ervoor om manden en tassen te vlechten voor Handed By, en voert daarnaast kwaliteitscontroles uit voordat de producten ingepakt worden. Haar werkzaamheden doet ze met veel plezier, maar In haar vrije tijd geniet ze ook erg van het oppassen op haar kleine neefje.

 
Mevrouw Huong

Mrs. Huong is een van de ongeveer 300 vlechters die manden en tassen maken voor Handed By. Zij woont op een boerderij in het noorden van Vietnam. Overdag werkt Mrs. Huong op de rijstvelden en in de avonduren vlecht ze manden en tassen. Mrs. Huong is 42 jaar en moeder van een zoon en dochter. Door het overlijden van haar man 2 jaar geleden, draagt zij de zorg voor haar kinderen vrijwel alleen. De extra inkomsten die zij door het vlechten van manden en tassen verdient, besteedt zij aan de kinderen. Ze geniet op dit moment van haar werk en gezin, en vindt het gezellig om met meerdere vrouwen te vlechten in het dorp.