Nijverheidsweg 13, 3401 MC, IJsselstein, Nederland | P.O. Box: 237 3400 AE IJsselstein, Nederland | KvK: 58439099

P: +31 (0)348-471714 | F: +31 (0)348-468480 | E: info@handedby.com

© 2020 Met trots gemaakt door www.mijneigenplatform.nl

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • pinterest
  • linkedin

HANDS ON bij Handed By

September 30, 2016

De nieuwe Herfst-Winter collectie 2016-2017 is begin deze maand gelanceerd! Wat is er hard gewerkt om deadlines te halen van zowel de nieuwe collecties als de nieuwe catalogus. En wat zijn we met het hele team trots op wat er nu staat!

 

Take it to a higher level!

 

Dat is onze focus. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk gaan de producten van Handed By naar een hoger niveau! In de nieuwe catalogus hebben we dit door middel van verrassende beelden gevisualiseerd. Diezelfde beelden vertalen we ook in de productpresentatie op onze stands.

De beursperiode is altijd een spannende en hectische periode. Het vergt veel voorbereidingen, tijd en ruimte. Kijk mee en zie hoe wij ons klaarmaken voor de beurzen van Herfst-Winter 2016-2017.

Tijdens de beursvoorbereidingen vallen veel projecten samen. De containers met de nieuwe collectie worden geleverd en moeten gelost worden, achterin ons magazijn wordt de stand 1 op 1 opgebouwd en tegelijkertijd ligt de ontwerpstudio vol met ideeën voor alweer de volgende collectie. Het is altijd schipperen met de tijd, in onze ogen een uitdaging.

 

 

Zo hebben wij het gehele proces in eigen ‘beheer’. Of het nu gaat om het ontwerp van de stand, het inpakken van beursspullen of de opbouw van de proefstand; het vergt  focus van ons allemaal. Het is een mooi proces waar iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in heeft en neemt. Het kan dan ook niet zo zijn dat er een deel blijft liggen, want dan kan een ander niet door. Mooi om te zien dat het een natuurlijk proces is om ook met de beurzen maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zoveel mogelijk beurs materiaal wordt hergebruikt en logistiek wordt er gepland dat onze vrachtwagens zo efficiënt mogelijk worden ingezet.

 

De opbouw  van de stand wordt gedaan door ons eigen team. Met de huidige digitale middelen kunnen we op afstand het opbouwproces nauw volgen en onze collega’s ondersteunen waar nodig.  Als het even tegen zit of als het anders loopt als gepland, dan zoeken we altijd samen naar een oplossing. Het voelt top als het allemaal klopt volgens het oorspronkelijke ontwerp. Ons opbouw team gaat met een enthousiast gevoel naar huis en onze verkopers kunnen met een goed gevoel starten aan de beurs.

 

 

Het is een enorme uitdaging om het ieder seizoen weer voor elkaar te krijgen. Een bezoek door (potentiële) klanten aan een van de beurzen vormt toch het eerste contact tussen klant en nieuwe collectie. Het is van groot belang om de juiste sfeer te creëren in onze stands. De welbekende verrassende ‘Handed by’ sfeer die de nieuwe collecties optimaal tot zijn recht laat komen. Het is dan ook de kroon op ons werk om de positieve reacties van onze agenten en klanten te ontvangen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload