Eerlijke productie

Handed By producten worden allemaal met de hand gevlochten. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de Aziatische gebruiken en gewoonten worden gerespecteerd. Wij werken niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf. We bieden vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde handwerk(st)ers. De meeste handwerkers zijn vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, worden extra inkomsten gegenereerd door Handed By manden te vlechten. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda. Soms spreken ze met collega's af in een centrale ruimte in het dorp.

 
Weavers on a porch
press to zoom
Noor and weavers
press to zoom
Noor and weaver
press to zoom
1/1

100% kinderarbeid vrij

Normaal gesproken bezoeken we elke vier tot zes weken de handwerkers om product- en materiaalontwikkelingen te bespreken, kwaliteitscontroles uit te voeren, de arbeidsomstandigheden te inspecteren en de samenwerking te onderhouden. Sinds de uitbraak van COVID-19 houden we online contact om alles in goede banen te leiden. Wij garanderen dat onze producten niet door kinderhanden worden gemaakt. Doordat de vrouwen onder schooltijd kunnen werken, gaan de kinderen naar school.

 
No child labour
press to zoom
Children at school
press to zoom
Children playing
press to zoom
1/1

Reële betaling

We bieden vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde handwerkers. Vrouwen met liefde voor hun vak en een grote betrokkenheid bij Handed By. Alle vlechters werken onder gezonde en hygiënische omstandigheden en ontvangen een reëel salaris. Doordat we constant werk garanderen, kunnen deze handwerkers belangrijke stappen vooruit zetten. Zo zijn zij in staat hun gezin en omgeving te voorzien in basisbehoeften, zoals gezondheid, veilige huisvesting en onderwijs.

Fair production.jpg
 
long-term relationships
press to zoom
Happy faces
press to zoom
Streetview Vietnam
press to zoom
1/1