Handed By producten worden met de hand gemaakt. Dat gebeurt met name in Vietnam en in China. Twee landen met een eeuwenoude kennis van handwerktechnieken, maar ook met typisch Aziatische tradities en gebruiken. Dat vraagt om respect, begrip en geduld. Één van onze productielocaties bevindt zich in de Mekong Delta in Vietnam. Vanuit een centraal punt in een van de dorpen ver buiten de grote stad worden de vlechters voorzien van het vlecht materiaal.

Wij werken intensief samen met eerlijke en persoonlijke partners met vaak kleine bedrijfjes die geloven in ons idee: de wereld veroveren met ambachtelijk gemaakte manden, tassen (en andere spullen) van zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Ons uitgangspunt is het opbouwen van lange termijn relaties op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Dat vertrouwen hebben we stap voor stap gewonnen. Door veel te investeren in opleiding, kennis en kwaliteit, werken we inmiddels exclusief samen met een kerngroep van loyale partners.

Corn production
press to zoom
Steetview Vietnam
press to zoom
Transport of Up baskets
press to zoom
1/1

Wij bezoeken de dorpen regelmatig en nemen de tijd om met de handwerkers te praten en hun dagelijks leven te begrijpen. Dit, zodat wij onze productie daarop kunnen afstemmen. Voor hen en voor ons is kwaliteit belangrijk, de makers zijn trots op hun werk en dat zie je terug in het eindresultaat.

 

Visiting the weavers
press to zoom
Transport of materials
press to zoom
Measuring products
press to zoom
1/1