inspired for you

VAN IDEE NAAR PRODUCT

De laatste twee jaar zijn we heel veel thuis geweest. Dit heeft onze kijk op hoe en waar we leven veranderd. We denken serieuzer na over onze keuzes en zijn kritischer naar onze omgeving.
We zijn op zoek naar een betere balans; hoe gaan wij verantwoord met onze wereld om? Een mooi streven om daar met elkaar naar toe te werken. Met een positieve mindset samenwerken aan gemeenschappelijke doelen.

Voor Handed By betekent dit creatief omgaan met bestaande materialen die hergebruikt kunnen worden. De combinatie van gerecycled plastic en een goed ontworpen, handgemaakt product sluiten perfect aan bij de bewustwording die we doormaken. De natuurlijke tinten die gekoppeld zijn aan deze globale bewustwording zie je terug in de kleuren van onze Autumn- Winter collectie 2022

Het nieuwe seizoen bestaat uit een zacht kleuren palet. De kleuren van het buitenleven worden gecombineerd met vintage, warme tonen. ‘Evening-glow’ kleuren zoals zacht oranje/roze passen perfect bij de vintage, bruine kleurtonen. Door verschillende soorten hout te combineren met onze vlechttechniek, brengen we rust en warmte in huis.

Laat je inspireren door onze herfst-winter collectie. Bekijk en shop de nieuwste collecties bij Handed By!