designed for you

VAN IDEE NAAR PRODUCT

Wij zijn een productontwikkelaar, designer, fabrikant en groothandel ineen. Onze thuisbasis is een kantoor en magazijn met ontwerpstudio en showroom in IJsselstein (bij Utrecht). Vanuit deze locatie levert Handed By aan een groot aantal winkels in meer dan 20 landen, tot ver buiten Europa.

Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar onze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

designed for you

studio

Onze collecties worden in huis ontwikkeld. We speuren continu naar trends op het gebied van leven, wonen, kinderen en milieu en praten met klanten over hun wensen. Onze ontwerpers gaan aan de slag met alle ideeën. Op die manier ontstaan er ontwerpen die we kritisch onder de loep nemen in brainstormsessies. Alleen de beste ideeën worden uitgewerkt in schetsen en proefmodellen. De ontwerpen worden uitgemonsterd bij productie en aan diverse tests onderworpen. Vervolgens start de productie en wordt het product geïntroduceerd.

designed for you

Azië

Handed By producten worden met de hand gemaakt. Dat gebeurt in Vietnam, Indonesië en China. Landen met een eeuwenoude kennis van handwerktechnieken, maar ook met typisch Aziatische tradities en gebruiken. Dat vraagt om respect, begrip en geduld. Één van onze productielocaties bevindt zich in de Mekong Delta in Vietnam. Vanuit een centraal punt in een van de dorpen ver buiten de grote stad worden de vlechters voorzien van het vlechtmateriaal.

waar verkrijgbaar?

catalogus bekijken

shop per categorie

volg ons op instagram