handmade for you

over ons

handmade for you

OVER ONS

Handed By is hét leidende internationale merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals gerecycled plastic en bamboe. Geïnteresseerd in hoe we dat doen? Lees hier meer:

DESIGNED for you, HANDMADE for you, RECYCLED for you, en FAIR MADE for you.

Eerlijk werk

Handmade for you

Handed By producten worden allemaal met de hand gevlochten. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de Aziatische gebruiken en gewoonten worden gerespecteerd. Wij werken niet samen met kille productiefabrieken, maar met de handwerkers zelf. We bieden vast werk aan ongeveer 300 gekwalificeerde handwerk(st)ers. De meeste handwerkers zijn vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, worden extra inkomsten gegenereerd door Handed By manden te vlechten. Thuis met de man des huizes of samen met de buurvrouw op de veranda. Soms spreken ze met collega’s af in een centrale ruimte in het dorp.

een kijkje in het leven van..

MEVROUW HUONG, handwerker

Mevrouw Huong is één van de ongeveer 300 vlechters die manden en tassen maken voor Handed By. Zij woont op een boerderij in het noorden van Vietnam. Overdag werkt Mrs. Huong op de rijstvelden en in de avonduren vlecht ze manden en tassen. Mrs. Huong is moeder van een zoon en dochter. Door het overlijden van haar man, draagt zij de zorg voor haar kinderen vrijwel alleen.

producten

SHOP DE NIEUWE
LENTE / ZOMER collectie

recycled for you

geef plastic een tweede leven

Handed By geeft gebruikt plastic een tweede kans. Wij recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van strap, de basis van onze manden en tassen. Op dit moment is de gehele collectie gemaakt van gerecycled plastic. Help het milieu een handje en wees creatief in het zoeken naar oplossingen, oplossingen waar we uiteindelijk allemaal beter van worden!

waar verkrijgbaar?

catalogus bekijken

shop per categorie

volg ons op instagram